Baconrede med æg

Baconrede med æg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Bacon i skiver
  • 6 skiver Mørkt rugbrød
  • 4 Æg
  • 80 g Cheddar
  • Bage/stege margarine
  • Purløg

Muffinforme fores med et stykke rugbrød i bunden og baconskiver i siderne. Fyldes med æg, rørt med revet ost, salt og peber og bages som ”bacon og æg muffins”. 


Fremgangsmåde

Steg baconskiverne på en pande i fedtstof til de er let gyldne på begge sider men stadig bløde. De må endelig ikke blive sprøde.

Rist rugbrødet på en brødrister og stik runde skiver ud, der passer i størrelsen med bunden af din muffin-bradepande eller små cocotter.

Smør bradepanden eller cocotterne grundigt med fedtstof. Læg ristet rugbrød i bunden og fór siderne med to skiver bacon pr. form. 

Rør æg og ost sammen og fordel blandingen i de baconforede forme. Bag dem i en 200° forvarmet ovn (varmluft 185°) i 12-15 minutter. 

Tag dem ud af formene og server med masser af hakket purløg på toppen.

Produkter