Kyllingeveingerbacon-oste-kyllingevinger

Kyllingeveingerbacon-oste-kyllingevinger

Ingredients, 20 persons

  • 1 spsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Tørret chilipeber
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 20 stk. Kyllingevinge ned skind
  • 400 g Bacon i skiver, rå
  • 200 g Skæreost 30+
  • 2 stk. Bladselleri
  • 1 spsk. Dild
  • 5 dl. Creme fraiche 18 %

Procedure

Tænd ovnen på 180° C

Bland paprika, chilipeber, salt og peber. Gnid kyllingevingerne grundigt med krydderiblandingen. Vikl en baconskive om hver kyllingevinge og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Steg kyllingevingerne i ovnen i 30-40 minutter til baconen er gyldenbrun. Tag bagepladen ud af ovnen.

Læg en smal skive ost på hver kyllingevinge. Sæt kyllingevingerne i ovnen igen til osten er smeltet.

Skyl selleristængler og riv dem. Drys med salt.

Kom revet selleri i en sigte og lad det afdryppe i ca. 1 time.

Pil og hak eller pres hvidløg.

Vend den afdryppede selleri, hakket eller presset hvidløg og klippet dild i yoghurten og lad dressingen trække en time eller mere i køleskabet.

Server urtedip eller dressing efter egen smag til bacon kyllingevinger med ost.