Omelet med stegte kartofler, Vesterhav ost, spidskål og Tulip Crispy Bacon Bits

Omelet med stegte kartofler, Vesterhav ost, spidskål og Tulip Crispy Bacon Bits

Ingredienser, 4 personer

  • 8 stk. Hønseæg
  • 4,5 spsk. Olivenolie
  • 12 stk. Små kartofler med skræl
  • 50 g Tulip Crispy Bacon Bits
  • 40 g Vesterhavsost
  • 2 spsk. Purløg
  • 1 tsk. Bordsalt
  • 1 tsk. Sort peber
  • 80 g Spidskål
  • 100 g Cherrytomater

Fremgangsmåde

Omelet

Del kartoflerne i mindre stykker og steg dem gyldne i lidt olie.

Bland til hver omelet - æg, olivenolie, Bacon Bits, Vesterhavs ost, purløg, salt og peber sammen.

Varm en pande med ca. 18 cm diameter ved middel varme. Kom lidt fedtstof på og kom æggemassen til en omelet på.

Rør let i omeletten, mens den stivner. Fordel ¼ af de stegte kartofler på omeletten og bag den færdig, ca. 3 min.

Når omeletten er klar foldes den på midten og anrettes på en tallerken.

Gentag processen med de resterende omeletter.

Spidskål 

Skyl og snit spidskålen fint. Halver cherrytomaterne.

Vend spidskål og cherrytomater med olivenolie og smag til med salt og peber.

Fordel spidskål og cherrytomater på omeletterne og drys hver omelet med de resterende Tulip Crispy Bacon Bits.

Crispy Bacon Bits

Crispy Bacon Bits

Sprøde færdigstegte bacontern - velegnet til salater, supper og pasta

Tulip Crispy Bacon Bits gør det nemt at ”toppe” din salat, din suppe og din omelet.  Produktet består af  knasende sprødt bacon – i delikate små tern, stegt og klar til brug, og pakket i en praktisk emballage. Bruger du ikke al bacon’en på én gang, klikker du blot låget på bægeret igen, og du har knasende bacon til næste gang, du skal bruge et pift af røg og salt i din mad.