Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

Rodfrugtsuppemed hvedekerner, bacon, urter og grillet brød

Ingredients, 4 persons

  • 1 Kg MOU Rodfrugtsuppe
  • 200 g Hvedekerner, hele/knækkede
  • 200 g Bacon i tern
  • 1 stk. Rødløg
  • 2 stilk Frisk salvie
  • 2 fed Hvidløg
  • 120 g Grovfranskbrød
  • 0.25 bdt. Kørvel

Procedure

Suppen varmes langsomt op.

Hvedekernerne koges som anvist på pakken og skylles i kold vand.

Baconternene ristes på pande, til de er sprøde (6-8 min. ved høj varme). Ternene afdryppes i sigte og holdes lune i oven ved 75º C.

Hvedekernerne vendes med fintsnittet rødløg, hakket salvie og knust hvidløg.

Brødet skæres i tynde skiver og grilles eller ristes 2 min. på hver side.

Suppen fordeles i fire tallerkener, hvedeblandingen lægges i, drysses med bacontern og plukket kørvel.

Serveres straks med grillet brød.

Produkter