Rugbrød med hønsesalat

Rugbrød med hønsesalat

Ingredients, 4 persons

  • 250 g Hønsekød
  • 150 g Friske champignon
  • 2 dl. Creme fraiche 38 %
  • 1 dl. Mayonnaise
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 100 g Aspargessnitter
  • 1 stk. Forårsløg
  • 125 g Bacon i skiver, rå
  • 160 g Fuldkornsrugbrød

Procedure

Kog hønsekød i en gryde med vand, til det er mørt.

Rengør champignon og skær dem i skiver.

Svits champignon på en varm pande.

Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, karrypulver, salt og peber sammen. Derefter tilsættes stegt champignon i skiver, aspargessnitter, plukket kyllingekød, og skåret forårsløg.

Baconskiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180º C i ca. 12 minutter til bacon skiverne er sprøde.

Hønsesalat anrettes på ristet rugbrød med en lækker skive bacon ovenpå.