Suppe a la bolognaise

Suppe a la bolognaise

Ingredients, 4 persons

  • 1 Kg Tomatsuppe, spiseklar
  • 3 stk. Gulerod
  • 4 stilk Blegselleri
  • 250 g Hakket oksekød 6-10%
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 2 stk. Laurbærblad
  • 2 fed Hvidløg
  • 4 spsk. Persille
  • 1 stk. Citron
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 125 g Bacon i skiver, rå

Procedure

Suppen varmes op.

Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Snit blegselleri fint.

Svits oksekød, gulerødder og blegselleri i olie i en gryde 8-10 min. Suppe, laurbærblade, presset hvidløg, finthakket persille og revet citronskal tilsættes. Suppen koges langsomt op og smages til med salt og peber.

Baconskiverne steges sprøde på en pande eller i ovnen og brækkes i mindre stykker.

Suppen fordeles i 4 skåle og drysses med de sprøde baconstykker.

Server straks.