Vår omeletmed små marinerede salater og sprød bacon

Vår omeletmed små marinerede salater og sprød bacon

Ingredients, 4 persons

  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 12 stk. Hønseæg
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 1.25 dl. Rapsolie
  • 10 g Grov sennep
  • 10 g Sherryeddike
  • 10 g Tomatpure
  • 1 stk. Skalotteløg
  • 80 g Blandet spæde salater

Procedure

Steg bacon sprødt på en varm pande.

Der anvendes 3 æg per omelet.

De 3 æg piskes godt sammen og der tilsættes salt og peber.

På en mellemvarm pande tilsættes 1 spsk. olie og æggemassen. Herefter omrøres massen til æggene har konsistens, hvorefter omeletten foldes.

Til vinaigretten piskes 1 dl koldpresset rapsolie, sennep, sherryeddike, tomatpure, finthakket skalotteløg, grundigt sammen til en ensartet masse.

Den færdige omelet anrettes med bacon og salat pyntet med urter og blomster samt dressing.