Kyllingebryst tomat & timiani proteinsalat

Kyllingebryst tomat & timiani proteinsalat

Ingredienser, 2 personer

  • 0,5 ds. Kikærter i vand
  • 5 stk. Cherrytomater
  • 2 spsk. Hummus
  • 1 bdt. Babyspinat
  • 1 dl. Rød quinoa
  • 1 pk. Pålækker Kyllingesandwichskiver

Fremgangsmåde

Kog quinoaen og kikærterne ifølge anvisningen på pakken.

Lad dem køle af og bland med majs.

Skær kylling tomat n i tykke skiver.

Kom hummus i bunden af et glas.

Læg kikærter ovenpå og derefter quinoa/majs.

Herpå lægger du tomater, Pålækker kylling tomat n og
spinatblade

Sandwich Kylling m/Tomat og timian

Sandwich Kylling m/Tomat og timian

Til Tulip Pålækker Tomat & Timian bruger vi ferske kyllingebryster som skæres i mindre stykker, som marineres i saltlage og krydderurter 1 døgn før nænsom kogning. Herefter steges kødet mørt og saftigt i solsikkeolie til det opnår et flot gyldent udseende.