Lufttørret skinkemed pocheret æg og kogte asparges

Lufttørret skinkemed pocheret æg og kogte asparges

Ingredienser, 4 personer

  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 20 g Smør, usaltet
  • 160 g Pålækker Lufttørret Skinke
  • 2 spsk. Eddike
  • 2 tsk. Havsalt
  • 4 stk. Hønseæg
  • 8 stk. Grønne asparges
  • 0,5 stk. Citron
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 4 knsp. Sort peber

Fremgangsmåde

Smør rugbrødet med smør og fordel den lufttørret skinke på skiverne.
Sæt vand over i en gryde. Når det koger, tilsætter du eddiken og saltet. Skru ned for varmen, så vandet simrer.
Slå æggene ud i en skål, et af gangen og hæld det forsigtigt ned i vandet.
Saml hviden og blommen med to skeer.
De skal pochere i 4-5 minutter. Tilbered et æg ad gangen i gryden.
Damp asparges i lidt vand i 1-2 minutter, vend dem herefter i citronsaft og olivenolie.
Anret til sidst asparges og de pocherede æg samt groft peber på spegeskinken.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer