Røget rullepølsemed fennikel, svesker, appelsin og dild

Røget rullepølsemed fennikel, svesker, appelsin og dild

Ingredients, 4 persons

  • 1 Fennikelknold
  • 60 g Svesker
  • 1 Citron
  • 2 spsk. Rapsolie
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 20 g Mayonnaise
  • 180 g Pålækker Rullepølse
  • 1 bdt. Dild

Procedure

Skyl fennikel og skær den i helt tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern. 
Kom dem i isvand (så bliver de helt sprøde).
Skær sveskerne i små tern og marinér dem med citronsaft, revet citronskal og olien. 
Tilsæt afdryppede fennikel og smag til med salt og peber.

Lun brødet og smør evt. brødet med lidt mayonnaise.

Anret med rullepølse og fennikelsalaten - pynt med masser af dild.

Produkter