Røget rullepølsemed frisk agurkesalat

Røget rullepølsemed frisk agurkesalat

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 20 g Smør, saltet
  • 4 skiver Mørkt rugbrød
  • 0,5 Agurk
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 1 tsk. Honning
  • 1 spsk. Æbleeddike
  • Dild
  • 8 skiver Pålækker Rullepølse
  • 8 skiver Tulip Pålækker Delikatesser Røget Rullepølse

Røget rullepølse er en lækker klassisk rullepølse håndrullet med peber og ekstra smagfuld, da den også er røget.
Server røget rullepølse som den er eller med et frisk pust af agurk og dild - velbekomme!


Fremgangsmåde

Smør brødet og fordel rullepølse derpå.

Skræl agurken og del den på langs.

Skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i skiver.

Vend skiverne med rapsolie, honning, æbleeddike og friskplukket dild.

Smag til med salt og peber og anret salaten oven på rullepølsen.

Produkter