Rullepølsemed dildmarinerede kartofler og rødløg

Rullepølsemed dildmarinerede kartofler og rødløg

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Små kartofler med skræl
  • 1 bdt. Dild
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0,5 Citron
  • 2 tsk. Salt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 40 g Pålækker Rullepølse
  • 1 Rødløg
  • 20 g Smør
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 0,25 stk. Kruset (frisee) salat

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle af.

Del de kogte kartofler i tykke skiver, og vend dem forsigtigt med masser af plukket dild, olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Pil rødløg, og skær den i tynde ringe.

Smør brødet og placer salat og rullepølsen ovenpå. Top herefter med dildmarinerede kartofler og rødløg.

Produkter