Pasta tortiglionimed Pulled Turkey

Pasta tortiglionimed Pulled Turkey

Ingredients, 4 persons

  • 250 g Tulip Pulled Turkey
  • 400 g Pastapenne
  • 1 Skalotteløg
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 25 g Smør, usaltet
  • 50 g Valnød
  • 2 spsk. Kapers
  • 0.5 Citron
  • 40 g Parmesan
  • 0.5 dl Frisk oregano

Procedure

Tilbered Pulled Turkey efter anvisning på emballagen.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 min. i olivenolie på en pande. Smør og finthakkede valnødder tilsættes og steges ved svag varme i yderligere 2 min.

Pulled turkey i små stykker, kapers og fintrevet citronskal blandes sammen med stegeskyen fra pulled turkey i, og retten koger op. Sigt vandet fra pastaen og vend med pastasaucen.

Riv parmesan over og server med friske oreganoblade.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.