Pork Brisket med grillede ostegratinerede spidskål

Pork Brisket med grillede ostegratinerede spidskål

Ingredienser, 4 personer

  • 2 Spidskål
  • 1 pk. Tulip Slow Cooked Pork Brisket
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 100 g Cheddar 50+
  • 2 spsk. Purløg
  • 1 Surdejsbrød

Fremgangsmåde

Pork Brisket tilberedes efter anvisning på emballagen. 

Fjern de yderste blade af spidskålen og skær i halve eller kvarte både.

Pensl med olivenolie og grill dem gyldne ved middel varme 2-3 min. på hver side. Læg kålen med skærefladen opad og drys med lidt salt og revet cheddar.

Gratiner 3 min. i ovnen ved 225 °C.

Pensl brødskiver med olivenolie og grill dem sprøde cirka 2 min. på hver side.

Server Pork Brisket med gratinerede spidskål drysset med purløg og dertil grillet brød.


Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer