Sliced pålæg 

Hamburgerryg, røget over bøgeflis

90 g

Til Pålækker Hamburgerryg bruger vi ren svinekam, der er trimmet for fedt. Vi salter kammen, ryger den let over bøgeflis, og slutter af med at koge den nænsomt. Under kogningen udvikler kødet både sin fine farve, struktur og smagsnuancer. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Ingredienser: Svinekam (91%), vand, druesukker, salt, kaliumklorid, surhedsregulerende middel (natriumcitrat), stabilisator (carrageenan), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit)

Per 100 g
Energy 461 KJ/ 109 kcal
Fat 2.5 g
- of which saturates 1 g
Carbohydrates 1.7 g
- of which sugars 1.7 g
Protein 20 g

"Vores svinekamme til Pålækker hamburgerryg er nøje udvalgt efter en bestemt opskæring. Vi salter vores hamburgerryg nænsomt, og sikrer den får den fornødne tid til at modne, inden vi ryger over bøgeflis og til slut koger den så den er klar til dig!"

Bent Dahlgaard

Senior kategoriudvikler, Tulip

BDAH portræt

Pålæg fra Tulip